Ik wil leren duiken

Je hebt een beperking en je dacht misschien: duiken is niks voor mij. Nou niets is minder waar! Onze instructeurs en begeleiders helpen je met het onder de knie krijgen van het duiken.

Snorkelen

Als eerste leer je te snorkelen. Dat heb je nodig om goed met je ademhaling om te gaan en voor het straks leren omgaan met de perslucht

Perslucht

Als het allemaal goed gaat, kun je na een aantal keren gaan oefenen met perslucht. En je leert natuurlijk ook de verschillende gebaren omdat je onderwater niet kunt praten.

Buitenwater

Uiteindelijk is er de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren duikers in buitenwater te duiken. In het verleden hebben we zelfs in het buitenland gedoken.

Misschien kun je je nog niet goed voorstellen hoe dat duiken nu precies. Daarom hebben we een verhaaltje voor je geschreven van iemand die al bij ons duikt. Klik hieronder om het te lezen.

Helpen duiken

Je bent enthousiast om mensen met een beperking te helpen met duiken en het eigen maken van de vaardigheden die daarbij horen. Dit kun je doen.

Begeleiden

Je hebt zelf geen brevet. Daarom help de instructeurs bij het begeleiden van mensen met een beperking. Dat kan betekenen in het water, maar ook buiten het water met bijvoorbeeld aan- en uitkleden. Zo zorg jij ervoor dat onze deelnemers met een beperking een fijne tijd hebben bij ons.

Instrueren

Je bent zelf duiker en bent bereid een cursus te volgen om onze mensen met een beperking te begeleiden en zo te zorgen voor veilige omgeving waarin ze samen met jou de sport kunnen beoefenen.

Opleiden

Je bent opleider om andere duikers te certificeren om hen te leren mensenn met een beperking te begeleiden bij het duiken

Doneren

Het duiken voor mensen met een beperking spreekt je zo aan dat je graag financieel met ons mee wilt denken. Je kunt denken aan verschillende manieren van sponsoring.

Persoonlijke sponsoring

Jij maakt het mogelijk dat iemand met een beperking een jaar lang kan duiken.

Sponsor opleiding

Het opleiden van onze instructeurs kost aardig wat geld. Het is niet alleen belangrijk om dat te leren maar ook de certificering op peil te houden.

Bedrijfssponsoring

Jij verbindt je met je bedrijf aan Red Lobsters en levert zo een daadwerkelijke bijdrage omdat je maatschappelijk verantwoordt wilt ondernemen.